• 9. Avrupa Ocakzadeler Buluşması

    Saygıdeger Ocakzadeler ve Yol talipleri,

    Alevi Akademisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve sadece Pandemi sürecinde kesintiye uğrayan Avrupa Ocakzadeler Buluşmasının dokuzuncusu bu sene gerçekleşecek.

    Alevi Akademisi olarak Evlad-ı Resul soyundan gelen Pir’lerimizin etrafında buluşarak Ceddimize sahip çıkmak, Hakk-Muhammed-Ali yolunda Halk’a ve Hakk’a hizmet etmek, Yolu sürmek, Ocaklarımızı yaşatmak, Taliplerimiz ile bağlarımızı kuvvetli kılmak, İkrarlarımızı güdmek için Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinden tüm Ocakzadelerimizi düzenleyeceğimiz 9. Avrupa Ocakzadeler Buluşması’na davet ediyoruz.

    Bu buluşmada günümüzde Ocaklar ve Ocakzâdeler ile ilgili gelişmeleri, eksiklikleri ve beklentileri görüşmek ve çözümler bulmak için toplanıyoruz. Bu yılki buluşmamızın ana teması „HAKK MUHAMMED ALI YOLUNDA: DÖRT KAPI KIRK MAKAM“ olacak. Alevi inancının, Hakk Muhammed Ali Yolunda Dört Kapı Kırk Makamın önemi ve günümüzde nasıl yaşanılabileceği, yürünebileceği hususunda birlikte muhabbet edeceğimiz Ocakzâdeler Buluşmasında ayrıca aynı Ocağın evlatları ve uzun yıllardır birbirini göremeyen Ocakzâdeler, Talip, Pir ve Mürşitler biraraya gelecekler.

    Bu vesile ile sizi de aramızda görmeyi, muhabbet eyleyip birlikte lokma paylaşmayı umuyoruz.
    Aşk-ı Muhabbetle

    Serdar UMUT
    Alevi Akademisi Başkanı

    *****

    23.-25.12. 2022 (Noel Tatili)

    ULM CEMEVİ

    Herrlingerstraße 83
    89081 Ulm – Almanya

    İRTİBAT: ALEVİ AKADEMİSİ e.V.

    • ÇAĞLA ALTUNDAŞ (Tel.: 0049 179 4402446)
    • ZÜLFİKAR YOLERİ (Tel.: 0049 176 62977753)
    • MELTEM BAYKAL (Tel.: 0043 660 1563993)

    E-Mail: info@aleviakademisi.org

    *****

    Kontenjanımız dolmuştur! Kayıt için geç kalmayın!